مشاوره حقوقی رایگان - اعلام ورشکستگی شرکت با مسئولیت محدود

شرکت بامسئولیت محدود دارم، یک سال در اولین پروژه منجر به مسدود شدن حساب،توقیف اموال و بدهی میلیاردی شد ؛درخصوص توقف شکایت های بعدی در نسبت دادن بدهی( مالیات و ...) به شرکت یا مدیرعامل یا ممانعت از توقیف اموال و ... به خصوص برای مدیرعامل مشکلی پیش نیاید عنوان شکایت چیست؟ دادگاه صالحه کجاست؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

دادگاه صالح محلی است که شرکت در آنجا قرار دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید درخواست ورشکستگی را مطرح نمایید و حکم ورشکستگی شرکت باید صادر گردد و مدیر تصفیه تعیین گردد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

نيازمند وكيل و مشاوره تلفني است
ورشكستگي دعوايي پيچيده است