مشاوره حقوقی رایگان - طلاق به علت فساد اخلاقی

با سلام به تازگی متوجه شدم نامزدم با برادرش رابطه جنسی دارد. از طرفی شوهر خواهر نامزدم هم متوجه موضوع شده و از او سو استفاده کرده. چطور میتوانم از او جدا شوم بدون اینکه مهریه ای پرداخت کنم؟
آیا میتوانم به علت فساد اخلاقی این کار را بکنم ؟ چطور باید این حرف را در ثابت کنم؟

پاسخ ها :

فریبا توانا

سرکار خانم فریبا توانا:

باسلام
ارتباط داشتن با محارم نسبی در قانون مجازات اسلامی جرم زنا با محارم محسوب میشود و مجازات آن به هر شکلی مستوجب اعدام است.
و اقرار ضروری است علاوه بر این که نیاز به جمع آوری ادله مستدل دارد و ضمنا پزشکی قانونی نیز می تواند این امر را به راحتی تشخیص دهد.

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اگر خانم باکره است درصورت طلاق نصف مهربه ایشان تعلق میگیرد
وارتباط ایشان ربطی به مهریه ایشان ندارد