مشاوره حقوقی رایگان - فریب در شرکت هرمی کیونت

سلام،
من از شهرستان توسط یکی از آشنا های‌دور دعوت به استخدام در دیجی کالا در شهر تهران شدم، گفتن حقوقش خوبه بیمه داره و خیلی چیزای دیگه، من هم گفتم فرصت طلایی هست برم ببینم چیه،‌ وقتی رسیدم تهران گفتن خوابگاهمون توی دیجی کالا دچار مشکل شده تعمیرات داره ب همین خاطر باید بریم یه خوابگاه دیگه، منو بردن تو یه خونه ای که 10 نفر هم داخلش بودن، گفتن باید 7 روز اینجا بمونی دوره اموزشی شرکته، من یک شب موندم و فرداش متوجه شدم شرکت هرمی کیونت هست، گفتم من میخوام برم دلم نمیخواد این کارو انجام بدم ممنون، نمیذاشتن برم گفتن نمیشه باید وایسی‌دوره تموم شه، من هم ادرس اونجارو به یکی از اقوام توی تهران دادم و اومد ب دادم رسید با هزار تا تهدید ک پلیس خبر میکنم و اینا گذاشتن که من برم،
الان سوالم این هست که اگر ب پلیس گزارش کنم پای خودم گیره؟
کد ملی و اسم فامیل‌و ادرسمو در شهرستان رو اون افراد ازم گرفتن، میتونن برام دردسر درست کنن؟؟
اما چیزی امضا نزدم و جایی هم ثبت نام نکردم
تا فهمیدم موضوع چیه با هوشیاری فرار کردم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر
ممکنه
خیلی خوب کاری کردی از آن مجموعه و آن کسی که شما را دعوت کرد به دادسرای تهران شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است