مشاوره حقوقی رایگان - هزینه آب مشترک در ساختمان

سلام ما 12 واحد هستیم و اب ما مشاع هست همسایه طبقه 4 ما خارج از مشهد زندگی میکنه و تابستان ماهی یک دفعه دودفعه و زمستان دوماهی یک بار یا چندماهی یکبار.الان پول آب ساختمان ما هر 2ماهی می اید و این خانم میگوید من چون هرچندوقت میام پول آب نمیدم چرا باید مصرف بیشتر همسایه هارو من پرداخت کنم.حالا پول آبش با شارژ مثلا میشه 67تومن برای هر دوماهی الان میگه من پول آبونمان ساختمان تقسیم بر 12واحد بکنید من سهم خودم رو میدم دیگر هم پول آب نمیدم فقط شارژ میدم.حق با این خانوم هست یا ما؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

در صورت عدم سکونت نیز ملزم به پرداخت می‌باشند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر هر یک از مالکین سکونت نداشته باشند هزینه شارژ را می‌بایست پرداخت کنند