مشاوره حقوقی رایگان - وکالتنامه فسخ شده

سلام. من چند سال پیش به شخصی وکالت فروش ملک دادم ولی پولم را نداد و من هم از دفترخانه خواستم فسخ کند که پس از یک ماه دفترخانه زنگ زد و گفت که فسخ شد و در سند اصلی من هم نوشته که وکالتنامه با این مشخصات وکیل استعفا نمود و امضا سر دفتر و مهر برجسته خورده.
اما الان اون وکیل با استناد به همون وکالتنامه ملک مرا فروخته!
آیا چنین چیزی ممکنه؟

پاسخ ها :

مهدی اسدی

جناب آقای مهدی اسدی :

سلام اگر هم فروخته باشد امکان ابطال معامله وجود دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قبل از عزل وکیل فروخته باشد معامله معتبر است.
ولی اگر بعد از عزل وکیل فروخته باشد در این صورت معامله فضولی است و اگر مالک قبول نکند معامله باطل است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر قرارداد برای قبل از فسخ باشد قانونی است و شما می‌بایست دفاع نمایید