مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه پس از ختم رسیدگی

سلام عوض میخوام من یک پرونده مواد داشتم که حبسش رو کشیدم و تموم شدو ازاد شدم حالا بعد نزدیک به یک سال ابلاغیه اومده رفتن دادگاه میگن یک ماه و نیمش مونده حالا اینا هیچ با عفو حل و فصلش کردم رفت و ازاد شدم فرداش دوباره واسم ابلاغیه اومده نمیدونم چیه آیا به اتمام پرونده ربط داره؟
دوم: حسابمم مسدود کردن چند روز طول میکشه وصلش کنن؟ممنون

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. از اجرای احکام علت را جویا شوید. احتمالا جریمه نقدی و… مربوط به حکم است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
متن ابلاغیه بایستی مورد بررسی قرار گیرد. وانگهی برای رفع مسدودی از حساب بانکی خویش بایستی درخواست خود با موضوع رفع مسدودی را به شعبه اجرای احکام مربوطه تقدیم بفرمائید و مدت زمان رفع مسدودی قابل پیش‌بینی نمی‌باشد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
مشخص نمی‌کند می‌بایست پرونده شما بررسی شود این سوال را می‌بایست به شعبه مراجعه نمایید