مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه بدون موضوع و نام و مشخصات

سلام، یک ابلاغیه امروز اومده که اسم و کد ملی درست هست اما هیچ موضوع و طرفی رو داخلش نزده، فقط نوشته:
از شعبه 9 اجرای احکام کیفری دادسرای عمومی و انقلاب
نوع ابلاغیه: ابلاغ اخطاریه/احضاریه تعیین مهلت جهت انجام کاری برای شخص ذی سمت و مرتبط
مهلت حضور: 10روز پس از درج در سامانه
نوع علت حضور: پیگیری شکایت مطروحه
متن ابلاغیه: مهلت حضور: 10 روز نوع علت حضور: پیگیری شکایت مطروحه
دعوی به طرفیت مبنی بر
با توجه به علت حضور مندرج در این ابلاغیه به شما ابلاغ می گردد ظرف مهلت مقرر اقدام، در غیر این صورت مطابق مقررات اتخاذ تصمیم خواهد شد. ضمناً مقتضی است قبل از مراجعه از سامانه Adliran.ir نسبت به دریافت نوبت اینترنتی اقدام فرمایید.

نه موضوعی زده که اصلاً این برای چی هست و نه اسمی از طرف شاکی زده، و نکته جالبش اینه که توی پیگیری پرونده که رفتم قسمت ردیف های فرعی، 4تا دادگاه زده ( دادگاه دهای مختلف و بازپرسی و ... و در نهایت یک دادگاه تجدید نظر زده و بعد هم که الان توی این ابلاغیه نوشته اجرای احکام، یعنی بدون اینکه روح منم خبر داشته باشه دادگاه برگزار شده، رفته تجدید نظرخواهی و الانم اجرای احکام هست!!! ) من هیچ مشکل و هیچ پرونده ای هم تا به الان نداشتم و ندارم با کسی کلاً و ثنارو برای یک وام که از بانک گرفتم ساختم، که اون رو هم اقساطش رو سر موعد پرداخت کردم. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید این اصلاً چی هست؟ نه موضوعی مشخص هست و نه طرفیت، اصلاً بروم یا نه ؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

شکایت شمااست یعنی شماشاکی وباید بررای ادامه پیگیرری کنید درصورتی که پیگیری نشود شکایت رد میشود اگر در واقعیت شما شکایتی نکرده اید ممکن اشباه شده باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت ارائه اظهارنظر کاربردی حقوقی می‌بایست مدارک تحت بررسی قرار گیرند‌.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد