مشاوره حقوقی رایگان - حکم دادگاه تجدید نظر

سلام
ببخشید من با شخصی دادگاه کیفری داشتم بابت چند فقره چک
ایشون بعد از گرفتن طلب خودش همه چک ها رو که بیشتر از طلبش بوده برگشت و حکم گرفته بود
من شکایت کیفری انجام دادم و در آخر حکم قطعی تجدید نظر به نفع من شد که ایشون 4ماه زندانی و 2میلیارد و پانصد میلیون تومان اضافی از من گرفته و مابقی چک‌ها را برگرداند
حالا نزدیک به 2 ماه گذشته و هرچی به وکیلم میگم، کاری انجام نمیدهد و میگه باید برای شما ابلاغی بیاد در صورتی که حکم برای من ابلاغ شده نمیدونم و واقعا متوجه نمیشوم دیگر چه چیزی باید برای من ابلاغ بشود
خواستم خواهش کنم راهنماییم کنید من باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرونده را از طریق وکیل خود به نحو تلفنی یا به نحو حضوری پیگیری بفرمائید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر حکم قطعی صادر شده حضورا از طریق شعبه اجرای احکام موضوع را پیگیری کنید