مشاوره حقوقی رایگان - اجازه پدر در ازدواج موقت دختر غیر باکره

سلام .من ازنظرقانونی وشناسنامه ای مجردهستم ولی با آقایی نزدیکی داشتم بارضایت خودم و باکرگیم رو ازم گرفت.حالامیخوام بدونم میتونم با همون اقا صیغه بشم به صورت لفظی که زنانباشه یااجازه پدرمیخاد؟

پاسخ ها :

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
اگر باکره نباشید برای ازدواج دائم یا موقت به اذن پدر نیازی ندارید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اجازه پدر لازم است از نظر شرعی با مرجع محترم تقلید خود تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای ازدواج عقد دائم و موقت طبق قانون اجازه پدر لازم است.