مشاوره حقوقی رایگان - نفقه دختر

سلام وقتتون بخیر. دختری هستم 20 ساله مجرد و ازدواج نکردم تاحالا. پدربزرگ پدری فوت کرده ولی پدرم زندست. از کودکی تا الان مورد ازار جسمی و روانی توسط پدرم قرار گرفتم و از نظر مالی منو تمکین نمیکنه. میخوام ازش شکایت کنم برای گرفتن نفقه. ایا اگر بعد از مشخص شدن حد نفقه توسط قاضی سرکار برم نفقه ازم سلب میشه؟ چون نمیذاره برم سرکار. حالا راه دیگش ازدواجه و چون من بدنبال تشکیل خانواده نیستم میخوام موقت ازدواج کنم. یا باید عدم بکارتمو ثابت کنم یا عدم داشتن سلامت روانی پدرم. کدومو پیشنهاد میکنید؟ تو کدوم شانس بیشتری دارم؟ چون ازدواج دائم از چاله تو چاه افتادنه. پردم حلقوی ارتجاعیه و 2 متخصص تایید کردن و گفتن بعد رابطه خونریزی اتفاق نمیفته چند باری با دخول خودارضایی داشتم و خون نیومده. اگر بخوام ثابت کنم باکره نیستم تا بتونم اجازه ازدواج توسط پدرمو سلب کنم چطور اینکارو بکنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
عدم سلامت روانی پدر

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام شما میتوانید زندگی مستقل خود را داشته باشید و چنانچه قصد ازدواج داشتید اذن ازدواج را از دادگاه بخواهید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درصورت ازدواج یا شاغل شدن نفقه شامل شمانمیشود.درصورتی که به صورت مشروع یاغیر مشروع بکارت خود را ازدست بدهید نیازی به اجازه نداریذ

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
برای ازدواج دختر باکره ، نیاز به اذن پدر وجود خواهد داشت
یا دادخواست الزام پدر به اجازه نکاح اقامه نمایید و