مشاوره حقوقی رایگان - صیغه موقت

سلام من دختر مجرد اما باکره نیستم به دلیل تعرضی که در سن پایین بهم شده الان با شخصی که مجرد و متعهد به من هست و همو دوست داریم صیغه شده ام و دفتر عقد موقت به همراه داریم که عاقد خطبه عقد را جاری کرده آیا اذن پدر لازم است ؟؟ و آیا این کار از لحاظ شرعی زنا محسوب میشود یا خیر؟؟؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اگر دختر نیستید و در دفتر خانه ثبت رسمی کردید و دو نفر شاهد مرد هم دارید بلی قانونی است