مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه مستاجر

سلام. (حکمِ) تخلیه گرفتم اعتراض کردن. رد شد. و من 140میلیون بابت ودیعه باید بدهم. اما 1 سال اجرت المثل بدهکارند. شکایت مربوطه را مطرح و برای 1402.11.24 وقت رسیدگی هست. با توجه به اینکه تخلیه از ان رسیدگی جداست (تخلیه شورا و اجرت المثل چون بالای 50میلیون در دادگاه)، و من وقتی بگویند 140 را بریزم از شعبه مربوط اجرت المثل گواهی می گیرم که اِعمال ماده 4 نمایم (آنها به من بدهیِ اجرت المثل. اب. برق و... دارند)، و پول توقیف می شود.
سوال: 1. روند آن چگونه و چقدر طول می کشد؟
2. قاضی شورا گفت: شما پول را واریز می کنی برا شورا و ما صورتجلسه می نویسیم که فلان قدر اجرت المثل و فلان قدر خسارت و کم می کنیم و موقع رفتن بقیه پول را به شما و انها می دهیم. صحت دارد؟ 3
. اگر اینطور نیست. پول را می ریزم. اینها را تخلیه نمی کنند تا برج 11 که رسیدگی اجرت المثل هست؟ تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این خصوص شما می‌بایست مبلغ قرض الحسنه را پرداخت نمایید و درخواست تامین خواسته نیز بدهید تا بتوانید آن را توقیف کنید و همزمان دادخواست مطالبه وجه بابت خسارات خود را داشته باشید