مشاوره حقوقی رایگان - پرده بکارت

سلام. برادرم کمتر از 1 هفته ازدواج کرده و گفته خانومش پرده بکارت نداشته
برای گرفتن نامه از دکتر زنان باید از دادگاه نامه گرفت یا نه ؟
اگر دختر نبود مهریه و جهیزیه رو باید داد یا نه؟
از چه راهی باید وارد شد ؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به پزشک قانونی مراجعه و گواهی سلامت درخواست گردد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دکتر زنان نیازی به نامه دادگاه ندارد
پزشکی قانونی است که نیازمند نامه است
در خصوص تدلیی در نکاح موارد مفصلی باید عرض شود که در این مجال نمی گنجد بهتر است از طریق پنل مشاوره اقدام به تماس با اینجانب نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام اثبات موضوع سخت است صرف نداشتن پرده بکارت دلیل بر این نیست که فریب در ازدواج اتفاق افتاده است چرا که بک بعد کیفری دارد این موضوع

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برادر شما می تواند دا‌دخواست فسخ نکاح بدهد و درخواست ارجاع به پزشکی قانونی بدهد