مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

با سلام
خانوم بنده نمیدونم باکره س یا نه. امتناع میکنه ازمایش بره. الان مهریه رو اجرا گذاشته و سه ماه رفته. ما نامزدیم و عقد دایم.
حالا میخوام اظهاریه یا چیزی تنظیم کنم که مشخص کنه این خانوم کلا با من قطع ارتباط کرده. حتی جواب تلفنمو نمیده.
بنظر جنابعالی من چه کاری باید انجام بدم‌ تا احیانا بعد گرفتار نشم ممنون میشم.

پاسخ ها :

امین مشرفی زرندی

جناب آقای امین مشرفی زرندی:

سلام
بعد از عقد اون خانوم همسر شما به حساب میاد نه نامزد
مطابق قانون زن میتونه بعد از عقد تا وقتی تکلیف مهریه مشخص نشه از شوهر تمکین نکنه
البته چنانچه شما ولو بزور با ایشان رابطه جنسی برقرار کنی هیچ قانونی شما رو محاکمه نمیکنه
موفق باشید