مشاوره حقوقی رایگان - رسید دستی

باسلام خسته نباشید.
دایی های بنده از یک نفر 40 میلیون پول قرض گرفتن ندادن خاله های من که 4 نفر هستند به عنوان شاهد امضا کردن حالا طرف رفته شکایت کرده که پول رو شما باید بدین الان باید چیکار کنیم؟

پاسخ ها :

سعیده کشاورز

سرکار خانم سعیده کشاورز :

دروود
صرف ارائه شکوائیه یا دادخواست دال بر مجرمانه بودن عمل یا محکومیت خوانده نمی‌باشد
می‌بایست دلایل خواهان بررسی گردد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خواهان به عنوان مدعی باید دلیل داشته باشد و صرف ادعا کافی نیست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به صرف آنچه در سوال آمده است مسولیتی متوجه شما نیست
مفاد قرارداد تنظیمی حائز اهمیت است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تنها فرد قرض گیرنده مکلف است که قرض خود را اداء کند و اطرافیان شخص مسئولیت نخواهند داشت.