مشاوره حقوقی رایگان - فروش اراضی ملی

با سلام و عرض ادب
اینجانب بدون استعلام زمینی رو دقیقا یک سال پیش خریداری نمودم
که متوجه شدم جز اراضی ملی محسوب شده و هرگونه فروش آن غیرقانونی و جرم است که فروشنده جز سردانگ های آن چاه و مطلع و حتی نماینده ی افراد آن صحرا میباشد
بااین توضیحات قصد شکایت کیفری فروش مال غیر رو دارم که پول و غرامت خود را طلب کنم.
نمیخوام که حقوقی شکایت کنم آیا امکان پذیر هست؟

پاسخ ها :

مهدی سعیدی خواه

جناب آقای مهدی سعیدی خواه :

این موضوع منطبق با فروش مال غیر نمی‌باشد عنوان شکایت خود را درست انتخاب کنید

نورالله خجسته راد

جناب آقای نورالله خجسته راد :

شکایت کیفری موقعی نتیجه بخشه که فروشنده از مرتع وملی بودن موقع معامله با خبر بوده باشد.