مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال غیر و ملک ملی

سلام
سال 93 پدرم قطعه زمینی با قولنامه خریداری کرده.سال 1399 پدرم از دنیا رفت.بعد از فوت ایشان متوجه شدیم ملک جز عراضی منابع طبیعی هست.با توجه به اینکه با فروشنده به توافق نرسیدیم اقدام به شکایت کیفری موضوع فروش مال غیر کردیم.بعد از مدت طولانی و روند رسیدگی و کارشناسی بازپرس قرار جلب دادرسی متهم راصادر کرد و نماینده دادستان هم کیفر خواست صادر کرد .اما در روز دادگاه قاضی مرور زمان مطرح کرد و رای موقوف توقیف داد باتوجه به ارزش ملک در زمان قولنامه کمتر از 100 میلیون بود.آیا فروش مال غیر متعلق به دولت شامل مرور زمان میشود؟ثانیا شروع مرور زمان از روز جرم هست یا از زمان اطلاع ما؟ثالثا در دادگاه حقوقی مبلغ ضرر و زیان برحسب تورم هست یا قیمت روز ملک؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
حتما به رای اعتراض کنید چرا که حد نصاب ریالی مربوط به زمان تصویب قانون است نه زمان وقوع جرم از طرفی فروش غیر قانونی اموال عمومی مشمول مرور زمان نمی شود ...

تجت عنوان تصرف غیر قانونی در اموال عمومی نیز می توانید شکایت کنید ...