مشاوره حقوقی رایگان - تخریب وسایل مغازه

سلام وقتتون بخیر باشه
امروز یکی از راننده های یک شرکت لبنیات که قرار بود بیاد بارهای برگشتیشو ببره اومد و نبرد و گفت به من ربطی نداره و برداشت ماشین حساب و ترازو رو شکوند و دوربین مداربسته مغازه به دلیل خرابی ضبط نکرده و صورتجلسه هم کردیم صبح ایا شکایت به جایی میرسه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری امکان نتیجه گیری وجود دارد
اگر شاهد دارید
زیرا هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
امکان اقامه شکوائیه تخریب عمدی وجود خواهد داشت و