مشاوره حقوقی رایگان - خودرو

با سلام و احترام
من 2 ماه قبل خودرو از یک نمایشگاه خریدم و تمام پولشو پرداخت کردم و در قولنامه فروشنده صاحب نمایشگاه نیست و قرار بر این بود که در تاریخ 98/11/10 سند قطعی بنده رو تحویل دهید ولی متاسفانه تا به این تاریخ تحویل نداده است در ضمن در قولنامه فروشنده متعهد شده که اگر تا تاریخ 98/11/10 سند نده هم تراز ماشین خریداری شده رو باید به من تحویل بده از طرفی من تعویض پلاک کردم ولی تنظیم سند قطعی نشده سندم به نام شخص دیگری است من به فروشنده شکایت کنم یا به صاحب سند
در ضمن ماشین مال شهر اهواز بود باید برم اهواز دادخواست بدم یا شهر محل سکونت خودم این کارو انجام بدم
ممنون میشم راهنمایی کنید
مرسی

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

باید به طرفیت فروشنده و مالکین قبلی و صاحب سند دادخواست الزام به تنظیم در اهواز بدهید
امین احمدی وکیل پایه یک دادگستری اهواز