مشاوره حقوقی رایگان - ربا

بنده حدودا در سال 1400 به پیشنهاد شخصی که خودش مسئول نمایندگی بیمه بود مبنی براینکه مبلغی دراختیارش بزارم تا بعنوان سرمایه درگردش در کاربیمه استفاده کنه و ماهیانه به ازای فروش هرتعداد بیمه نامه به من به میزان اون تعداد سود بده و در مقابل اصل مبلغ چک گرفتم ولی الان ک سررسید چک شده از پرداخت اون امتناع میکنه و تهدید به شکایت بعنوان ربا میکنه و میگه تاالان هرچی دادم ربا بوده و باید اونا رو از اصل مبلغ کم کنید تا پولتون رو بدم و همچنین الان به جز من نزدیک ب 25 نفر شاکی داره که هرکدور رو یه جور فریب داده ممنون میشم راهنمایی کنید؟من قسم میخورم ک ب اصلا ب نیت ربا این پول رو ندادم حتی چندبار هم تاکید کردم ک آیا این پول مشکل نداره ایشون گفتن نه خیالتون راحت حتی ثواب هم داره ک باعث میشی کسی ک پول نداره بتونه ماشینشو بیمه کنه و از خطر فرار کنه.ممنون میشم کمکم کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید اعلام کنید که قرارداد مضاربه به صورت شفاهی انجام شده است

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خیر اصلا اینطور نیست با خیال راحت شکایت کنید و یا دادخواست حقوقی بدهید تا رسیدگی شود