مشاوره حقوقی رایگان - معیوب بودن خودرو صفر

با سلام و خسته نباشید بنده یک دستگاه نیسان از شرکت زامیاد زیر مجموعه سایپا به صورت فروش فوری خریداری نموده که بعد اومدن خودرو به نمایندگی با بررسی ماشین در محل نمایندگی متوجه شدم پیچ کابوت باز شده و ماشین را تحویل نگرفتم که با آوردن کارشناس به محل نمایندگی نظر کارشناس این بود که کابوت خودرو رنگ و تعویض میباشد که به نظر یک کارشناس بسنده نکرده و کارشناس دوم آوردم که نظر ایشان هم همین بود وهر دو برگه کارشناسی دادن مبنی بر اشکال فوق حال بنده خودرو را تحویل نگرفتم با چه عنوانی شکایت کنم که به حقم برسم چون نمایندگی میگوید شاید روند اداریش 6 ماه طول بکشه و من خودرو را برای کار میخواهم و منبع درآمد

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست به طرفیت کارخانه و نمایندگی هردو با خواسته الزام به تعویض خودرو و جبران خسارت ( اجرت المثل) ایام تاخیر از تاریخ تعهد الی تحویل خودرو بعدی

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق قرارداد می توانید دا‌دخواست بدهید و الزام شرکت را به تحویل مورد معامله از دادگاه بخواهید.
شرکت باید خودرو سالم به شما تحویل دهد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید قرارداد خود را فسخ نمایید و پول خود را پس بگیرید یا طرف مقابل را ملزم نمایید که خودروی سالم تحویل شما بدهد