مشاوره حقوقی رایگان - زمان واریز مبلغ مال فروخته شده در مزایده به وراث

ملکی موروثی در تاریخ 9 آبان در مزایده فروخته شد و خریدار مابقی را ظرف یک هفته پرداخت کرده است سوال این است که الان 12 روز از زمان اعلام شماره شبا به دادگاه گذشته و هنوز مبلغی به وراث پرداخت نشده چقدر زمان میبرد سهم الارث واریز شود؟

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

زمانی قابل پیشبینی نیست حضوری پیگیری کنید