مشاوره حقوقی رایگان - مهریه در طلاق غیابی

سلام من 15 سال پیش طلاق گرفتم.شوهرم گم نام بود فراری بود پیداش نکردن که مهریه بگیرن. و نبود تا حضانت بچه رو هم قبول کنه پس دادگاه داد به من و من طلاق غیابی گرفتم و توی قواله ازدواجم زده مهریه داده نشده یعنی خط نخورده الان میتونم وقتی پیداش کردم درخواست مهریه کنم بهم میدن؟

پاسخ ها :

حمیدرضا ضیائی

جناب آقای حمیدرضا ضیائی :

سلام
مهریه دین قطعی زوج میباشد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله اگر در دادنامه صادره مهریه بذل نشده باشد مهریه قابل مطالبه است