مشاوره حقوقی رایگان - طلاق و مهریه

سلام،شوهرم سه ساله که منو رها کرده خرج و مخارج منو هم نمیده،مهریه و نفقه رو اجرا گذاشتم ایشون تو هیچ کدوم از جلسه های دادگاه شرکت نکرد و محکوم شد حتی جلب هم گرفتم برای مهریه ولی نتونستن بگیرنش بعد متوجه شدم که از کشور خارج شده رفته ترکیه،به گفته خانوادش برای زندگی رفته،میخواستم بدونم الان برای طلاق باید چیکار کنم؟ و اینکه موقع طلاق باید مهرمو ببخشم؟ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ترک انفاق شکایت نمایید موفق شدید به آن واسطه می‌توان طلاق گرفت
حتی المقدور وکیل اختیار نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بابت ترک انفاق شکایت کنید . سپس دادخواست طلاق به درخواست زوجه به علت عسرو حرج نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست وکیل بگیرید و درخواست طلاق دهید