مشاوره حقوقی رایگان - پول سودی

بنده حدودچندسا ل به شغل دامداری مشغول بودم تااینکه جهت پیشرفت کار ازچندین نفرپول گرفتم وماه به ماه سودبدهم حدود سه سال هست امابه دلیل شرایط بدجوی وخشکسالی دام خیلی ارزان شدوهزینه هارفت بالابه ناچارباچیزی دوبرابرزیرقیمت خریدمیفروختم وکلی بدیهی بالااوردم ازطرفی افرادسال به سال سودپولشون رازیادمیکردن منم نداشتم به پرداخت کنم به ناچاربازپول نزول کردم تاالان که کل سرمایه رفت وحدودیک ملیاردونیم پولشون دستمه ازچندین نفروهیچی ندارم بدهم چکهام راهم دارن برگشت میزنن بنده چه کارکنم بیچاره شدم باچهارفرزندم آینده انهاهم خراب کردم چگونه ازدست این بدهی خلاص شوم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید دادخواست اعسار از محکوم به را مطرح نمایید تا در صورت صدور حکم اعسار ، مبلغ محکوم به اقساط گردد

حمیدرضا ضیائی

جناب آقای حمیدرضا ضیائی :

سلام
اعسار از محکوم به بدهید