مشاوره حقوقی رایگان - در مورد ضامن در دادگاه

باسلام من درکارخونه شخصی کارمیکردم دچارآسیب دیدگی شدیدشدم که ازکارافتادم کردن حالابعداز3سال دوندگی دوتاکارفرمای من باگرفتن چندتاوکیل رای آخرازتجدیدنظرتهران اومده تودادگاه هم خودشونونشون ندادن تاالان به ضامنشونم یک ماه ونیم وقت دادیدم تااون دوتاروتحویل بدن به دادگاه حالامن باضامن این دونفرکه یکی هستش که جوازکسبشوگذاشته چیکاربایدبکنم تازودتربه پولم برسم ممنون میشم راهنماییم کنیدباتشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست رای خود را درخواست اجرا کنید در صورتی که شخص اموالی دارد آن را توقیف نمایید در غیر این صورت تقاضای جلب داشته باشید

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام فقط سعی کننید اموال ایشان را پیدا کنید و اگر ضامن از تحویل خودداری کرد خود ضامن مسوول پرداخت خسارت شماست همچنین حق جلب محکوم علیه رو دارید