مشاوره حقوقی رایگان - عدم استرداد حق الوکاله توسط وکیل

حدود دو هفته قبل سر ماجرایی تصادفی که داشتم طرف مقابل بهم گفت که میره شکایت میکنه من هم به وکیل مراجعه کردم و باهاشون قرارداد بستم و 15میلیون اول کار ازم گرفتن،روز گذشته شاکی با من تماس گرفت و گفت اصلا شکایت نکرده و با هم به صلح رسیدیم ،حالا خانم وکیل میگن چون وکالت نامه تنظیم کردن و پول تمبر دادن و بهشون مالیات تعلق میگیره ،15 میلیون قابل برگشت نیست. آیا این موضوع درسته و قانونیه؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله
اما اگر اقدامی نشده میتوانید از طریق کانون وکلا پیگیری کنید

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود قراردادی که بستید ملاحظه کنید اگر چیزی اشاره نشده به کانون یا مرکز وکلا مراجعه کنید

مسعود محمدی

جناب آقای مسعود محمدی :

اگر دادخواستی داده باشن ضمن دادخواست تمبر ابطال می‌شود و به نظر میاد چون شکایتی از طرف شما نداده تمبر نیز باطل نشده است. بهتره با خود وکیل موضوع را حل بکنید و اگر نشد به کانون مراجعه بکنید.