مشاوره حقوقی رایگان - اثبات خیانت همسر

با سلام همسرم اسفند سال گذشته خانه را ترک کرده همه وسایل وسند زمین که به اسم خودم هست رو برده چندبار با ریش سفید رفتیم دنبالش اما برنگشت عدم تمکین زدم بازم قادر به بازگشت نبود البته ما هیچ مشکلی باهم نداشتیم زنم به خاطر آموزش پرستاری به کلاس میرفت یک هفته قبل از رفتنش دیر به خانه می آمد چند بار بهش گفتم چرا دیر میای هردفعه بهانه می آورد. بنده یک سیم‌کارت به اسم خودم داشتم که پیش همسرم بود الان من هم سوزاندم و از اول سیم‌کارت با همان شماره خریدم چون بهش شک کردم ولی هیچ مدرکی نداشتم ثابت کنم تا اینکه چند روز پیش توی روبیکا چت همسرم و یک مرد که همشهری خودم بود از عکس پروفایلش شناختم خلاصه از تاریخ 7اسفند سال قبل باهم دوست شدند چون توی چتشون تاریخ زده بود پیامی خیلی زشت درمورد رابطه عکس های بدون لباس همسرم حتی همسرم وقتی خونه رو ترک نکرده بود با این مرد در یک خانه باهم رابطه داشتند طبق پیامی که به هم داده بودند اون مرده بهش راه وچاه نشون میده که چطور باید از من جدا بشه خلاصه 11اسفند کلا خونه رو ترک کرد و یک پسر9ساله هم داریم .الان سوالم اینه چطور میتوانم این خیانت را ثابت کنم؟چکار باید بکنم کمکم کنید

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به استناد پیام‌های رد و بدل شده در روبیکا، شما می‌توانید شکوائیه تحت عنوان مجرمانه رابطه نامشروع را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با مدارکی که دارید از ایشان و فرد مورد نظر به عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اثبات خیانت به قول شما و رابطه نامشروع خیلی سخته
بهتره توافقی جدا شید