مشاوره حقوقی رایگان - جای پارک خودرو در پارکینگ مشاع

درود.در ساختمان 6 واحده ما تمام واحد ها پارکینگ مشاع دارند و 4 واحد مستاجر هستند.دو واحد صاحب خانه ادعا دارند که بیست سال قبل توافق بر سر جای پارکینگ ها با موجران انجام شده و مستاجر ها حق درخواست تغییر ندارند.در ضمن هیچ مدرک و امضایی ندارند.(مالکین قدیمی هم ادعا میکنند توافق شفاهی بوده)آیا مستاجری میتواند درخواست گردشی کردن جای پارکینگها را داشته باشد و شکایت کنند؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام هر یک از مالکینی که پارکینگ اختصاصی دارد می‌تواند استفاده نماید در غیر این صورت هیچ کسی نسبت به دیگری برتری ندارد

محمد مطهری

جناب آقای محمد مطهری :

بله می توانند مگر اینکه مالکان مذکور ادعای خود را اثبات کنند

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید مورد موافقت همه مالکان باشد