مشاوره حقوقی رایگان - پول بهره ای

با سلام خدمت شما
بنده یه ماشین خریدم به قیمت 385 میلیون تومن که 300 تومن اونا نقدی دادم و باقیمانده اونا که 85 تومن دیگه مونده بود را توی سه فقره چک هر ماه یه چک قرار شد پرداخت کنم که بابت همین مبلغ بدهی تو بنگاه سه فقره چک گرفتن به مبل‌های 31800000م_39000000 واخریشم 47000000 میلیون تومن به اضافه اینکه 400هزارتومنم همونجا نقدی دادم که چکا خورد نشن یعنی بدهی 85 تومن من شده 112200000تومن یعنی 27میلیون و 200 هزار تومن سودشا حساب کردن بعد سر چک اول 25 میلیونشا بهش دادم و گفتم یه چند روز مهلت بده تا اون خوردشا هم بهت میدم ولی هم هر روز تهدید به برگشت چک میکنه و هم اینکه میگه باید بهره اون 6800 هم که مونده را حساب کنی بزنی به حساب تا چکا برگشت نکنم و حدود 8و خوردی ادعای طلب میکنه به جای 6800که حدود 15 روز از تاریخ چک میگدره آیا من میتونم ازش شاکی بشم برای هم بهره ای که برام در نظر گرفته و هم ادعای بهره ای که از اون مبلغ باقیمانده میکنه میشه راهنماییم کنید لطفآ که چکار کنم البته ازش مهلت گرفتم که اجازه بده ماشینا بفروشم و کل پولتا بهت بدم و چکاما ازت بگیرم که نظام نزول یا بهره بدم البته من ماشینا از شمال گرفتم و چون یه دوست شمالی داشتم و اختیار را به اون سپرده بودم متوجه حرفاشونم نمی‌شدم که ببینم چجوری حساب کردن فقط میدونم بنگاهی گفت هرجوری رسم باید درست کنیم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی سوال مطروه شما را خواندم موضوع قابل پیگیری است اما بدوا نیازمند برسی اوراق و مدارک و گفت و گوی متقابل است برای کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با من تماس بگیرید

فرشته عباس پور

سرکار خانم فرشته عباس پور :

با سلام ، قابلیت پیگیری دارد و لی نیازمند بررسی مدارک و مستندات میباشد.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

ربا جرم می‌باشد و هم ربا دهنده و هم رباگیرنده مجرم محسوب خواهند شد ایشان فقط می‌تواند روی چک شما اقدام نماید