مشاوره حقوقی رایگان - ادعای شراکت در خودرو

سلام. بنده اواخر سال 96 یک دستگاه تریلی قسطی خریداری کردم. قبل از خرید تریلی از خواهر یکی از دوستان که قرار بود بعدا به عنوان شاگرد ماشین برای من کار کند، مقداری پول قرض کردم که قرار شد بعدا با بهره پس بدم. سال 97 ایشون حاضر به باز پس گیری پولشون نشدن و خواستن که دو دانگ از ماشین را عوض پولشون بهشون بدم. بنده امتناع کردم و ایشون شکایت کردن. دادگاه ما تشکیل شد و ایشون مدارک بانکی و شاهد آوردن ولی رای به نفع بنده صادر شد. ایشون اعتراض کردن و دادگاه ما رو به مشاوره دادگاه ارجاع داد که مشاور دادگستری نظرشون این بود که بنده باید مبلغ 34 میلیون بهشون پرداخت کنم. ولی ایشون راضی نشدن و باز اعتراض کردن. میخواستم ببینم با اعتراض دوباره میتونن چیزی از ماشین رو تصاحب کنن؟

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

خیر نمیتونه ، قرض دادن پول ارتباطی به سهم داشتن ایشون در مالکیت اموال شما نیست