مشاوره حقوقی رایگان - اثبات قرارداد با کپی

بنده یک زمینی خریدم اصل قولنامه را دزدی
دند صورتجلسه کلانتری موجود است حالا بعد 4سال کپی ان را پیدا کردم
حال صاحب زمین در دوران کرونا فوت شده است ولی شاهد هایی که زیر ان را امضا کرده اند زنده اند ایا میتوان با کپی اقدام به اخذ سند از دادگاه کرد یا خیر ایا در صورت عدم اثبات میتوان کار دیگری انجام داد

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
سند خیر
ابتدا باید ادعدی خود را در دادگاه اثبات کنید

گلچین آقایی

سرکار خانم گلچین آقایی :

با سلام، اگر در زمان سرقت، شکایت سرقت در دادسرا مطرح می‌کردید بله

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بله دادخواست اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند رسمی بطرفیت وراث

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
زمین را در تصرف خود داشته باشید
می توانید دا‌دخواست حقوقی مناسب مطرح کنید