مشاوره حقوقی رایگان - طلاق همسر غیابی و گرفتن یارانه به عنوان سپرست

باسلام من خانمم رابه عنوان سرپرست خانواده معرفی کردبودم ماهانه به حساب ایشان واریز می شدایشون غیابی ازم طلاق گرفته 8ساله خواستم بدونم بعدازطلاق بازم یارانه من به حساب ایشون واریز میشه یانه ممنونم ...

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
باید نسبت به جداسازی اقدام کنید
به فرمانداری و دفتر پلیس 10 رجوع کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام

از طریق پلیس 10 موضوع را پیگیری کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر مگر اینکه این مورد را به سازمان اطلاع نداده باشند که مرتکب تخلف شده اند
از طریق فرمانداری مساله را پیگیری کنید

حسن امیربیک

جناب آقای حسن امیربیک:

با سلام خدمت کاربر گرامی ، بله واریز میشود تا زمانی که شما به فرمانداری با نشان دادن رای طلاق اعلام تمایید