مشاوره حقوقی رایگان - جابجایی سازمانی، دریافت خسارت از بیمه

با سلام قرارداد بنده به انتخاب خودم کارمندی رسمی هستش ولی کاری که تو اداره انجام میدم شیفت 24/48 هستش و به همین دلیل هیچ حق شیفت و سختی کاری به من تعلق نمیگیره و من به مسئولان مربوطه اعلام کرده ام که کار شیفت و پر استرس مثل حراست برام مضر هستش و اذیت میشم سرکار پزشک معتمد اداره بیماری ام اس من رو تایید کردن الان مدیر رفاه کارکنان و مدیر منابع انسانی تایید کردن که من از شیفت جابجا بشم و کارمند باشم نه شیفت ولی حراست تایید نمیکنه با توجه به اینکه حکم بنده اصلا در حراست نیست میگن که باید بمونی الان با توجه به اینکه من اعلام کردم و پزشک تایید کرده آخره شب اتفاقی برای من تو اداره بیوفته میتونم شکایت کنم و بیمه هزینه درمان من رو میده ؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

رییس اداره تصمیم گیرنده است اول خطاب به او بنویس بعد اگر نشد خطاب به رده بالاتر

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با عنایت به اینکه حکم شما در قسمت حراست نیست ولی در آنجا فعالیت می‌کنید هرگونه آسیبی که در این بین به شما وارد شود سازمان مسئول خواهد بود فلذا ابتدا مکاتبه‌ای با رئیس مستقیم خویش در این خصوص داشته باشید و در صورت عدم افاقه، موضوع را به مسئولان رده بالاتر منعکس بفرمائید.