مشاوره حقوقی رایگان - احضاریه کلانتری

سلام
کلانتری حدود دو هفته پیش من رو به دلیل شکایت همسرم که خودش منزل روترک کرده،الان یک ماهه منزل روترک کرده،حالاکلانتری بایک شماره موبایل زنگ زده و بار اول دوهفته پیش بود و من ناخواسته جواب ندادم که یکساعت بعدش با همون شماره یک پیامک دادن که بیا کلانتری ولی من نرفتم،حالا من دیروز شکایت عدم تمکین برای همسرم ثبت کردم والان دوباره ازهمون شماره موبایل به من زنگ زدن و میگن جمعه باید بیای کلانتری،ایا باید برم یا منتظر ابلاغیه بمونم؟باتشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ممکن است ترک انفاق شکایت کرده است و بهتر است شما تا رای تمکین صادر بشه هر ماه مبلغی به عنوان نفقه پرداخت کنید تا نتواند در پرونده ترک انفاق حکم محکومیت علیه شما بگیرد.

علی سیفی

جناب آقای علی سیفی :

حضور در کلانتری ها معمولا یا برای اخذ توضیح است و یا سازش ولی هر گونه حضور می‌بایست ابلاغ شود

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بله مراجعه کنید و تاقبل صدور حکم تمکین ، نفقه بپردازید