مشاوره حقوقی رایگان - شکایت کارگری از شرکت سهامی خاص

سلام و خسته نباشید
من چندسال در یک شرکت سهامی خاص که صاحب آن یکنفر بود و همسر و دخترش سهامدار کوچک بودند کار میکردم با500.000.000.000 ریال سرمایه . این آقا کل حسابهای بانک و شرکت را خالی کرد و ما و مدیرعامل و هیات مدیره و پرسنل را قال گذاشت.
من به اداره کار شکایت کردم و حکم گرفتم و اجرای احکام هم حکم گرفتم و مبلغ 2.400.000.000 ریال رای دارم ولی کاری از پیش نبردم. حسابهای بانکی آنها را توقیف کردم.
ایشان امسال بنام سه پسر زیر 18 ساله خودش باز شرکت جدید به نام دیگر و با همان سرمایه 500.000.000.000 ریالی شرکت تاسیس کرده. آیا میتوانم علیه سهامداران شرکت اولی یا دومی شکایت کنم و حقم را بگیرم؟
ممنون
درصورت داشتن راه و دریافت طلبم حاضرم وکالت را به شما بپرسم

پاسخ ها :

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

اگر طلبتان از شرکت است بله علیه تمامی سهام داران باید شکایت کنید