مشاوره حقوقی رایگان - انصراف از کار نیروی پیمانی

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت کارشناس های عزیز.
بنده قراردادی رو امضا نموده تحت عنوان پیمانکاری ( حمل و نقل پاکت توسط موتور سیکلت )
بنده چند روز پیش این قرارداد رو امضا کردم که به عنوان پیمانکار از شرکت بیمه خصوصی روزانه بیمه دریافت کنم و به مقصد برسانم
در قرارداد تاریخ شروع کار وجود نداره و بنده ده روز متوالی بیکار موندم و ب شرکت بیمه رفتم و گفتم طبق یکی از بند های قرارداد شرکت شما موظف بوده روزانه 30 پاکت جهت تحویل به من تحویل بده اما با گذشت ده روز هیچ بسته و اطلاعی برای انجام کار از سمت شرکت شما ب من ابلاغ نشده و بابت همین موضوع بنده انصراف میدم
حالا شرکت گفته باید ضرر و زیان مارو پرداخت کنید
خواستم بدونم میتونم بابت همون بندی که در قرارداد اورده ( تحویل روزانه 30 عدد پاکت به پیمانکار ) از شرکت شکایت کنم؟
ضمنأ شرکت بابت بند نامبرده هیچ گونه ضرر زیانی در رابطه با پیمانکار ننوشته
ممنون که راهنمایی میکنید

پاسخ ها :

انصراف از کار نیروی پیمانی خسارت ترک کار ترک کار