مشاوره حقوقی رایگان - ادعای کلاهبرداری

سلام. بعد از 7 ماه کار در داروخانه کارفرما منو برای امضای قرارداد به دفتراسنادرسمی فرستاد. یک سندتعهدنامه غیرمالی و امضاکردم و یک سفته ب مبلغ 100میلیونم ضمانت گذاشتم. بعد1ماه چندروز پیش که دفترخانه رفتم فهمیدم ک کارفرما تعهدنامه رو امضا نکرده و دفترخانه به من گفتن توی سایت هم باطل شده و سفته رو با گرفتن رسید به من تحویل دادن. حالا کارفرما به خاطر این موضوع از من شکایت کرده و یک اظهارنامه باعکس سندی که فقط امضای من روش هست فرستاده و ادعا کرده که من با کلاهبرداری سفته رو گرفتم.میخوام بدونم میتونه از مفاد این تعهدنامه استفاده کنه و منو مجبور به کار کنه یا نه؟ و اینکه میتونه ادعای کلاهبرداری به خاطر دریافت سفته خودم کنه؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
ممکن است
باید مفاد تعهدنامه بررسی گردد

اگر شما اثبات نمایید ‌ که سفته ضمانت بوده است جرم کلاهبرداری نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مطابق آنچه که شما بیان کرده‌اید این کلاهبرداری نمی‌باشد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

این موضوع شامل موارد کلاهبرداری نمیشود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کلاهبرداری دارای ارکانی است که در صورت عدم اثبات وقوع این ارکان مجازاتی در بر ندارد و منجر به صدور قرار منع تعقیب خواهد شد
برای کسب اطلاعات بیشتر از طریق پنل مشاوره با بنده تماس بگیرید تا مواردی لازم به شما اعلام گردد

مهدی سعیدی خواه

جناب آقای مهدی سعیدی خواه :

این موضوع کلاهبرداری نیست ولی بهتر است به همان دفتر اسناد رسمی مراجعه کنید و رسیدی از دفترخانه بگیرید که به علت عدم مراجعه و عدم امضا کارفرما تعهدنامه باطل شده است که در صورت شکایت کارفرما از شما بتوانید آن را به دادسرا ارائه دهید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

خیر این امکان وجود ندارد جهت بررسی دقیق موضوع پیشنهاد می شود مشاوره تلفنی داشته باشید