مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن فرزند خوانده

سلام خسته نباشید من و خانمم 7 8 ساله که ازدواج کردیم ولی متاسفانه بچه دار نمیشیم خودم تحت پوشش بهزیستی هستم و مستمری بگیر خونه هم ندارم طبقه پایین خونه پدرم زندگی میکنیم میتونیم فرزند خوانده بگیریم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما تکراری است
از طریق بهزیستی می توانید موضوع را پیگیری کنید

عبدالصمد محمدی مقدم

جناب آقای عبدالصمد محمدی مقدم :

اگر به تایید پزشکی قانونی توانایی بارداری وجود نداشته باشد اهدای طفل از سوی بهزیستی و با حکم دادگاه ممکنه است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام احتمال وجود دارد شما به اداره بهزیستی مراجعه نمایید درخواست دهید

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،داشتن فرزندخوانده شرایطی دارد.
می بایست از بهزیستی پیگیری نمایید.

مهسا شاه محمدی

سرکار خانم مهسا شاه محمدی :

سلام به اداره بهزیستی مراجعه کنید درصورت وجود شرایط ، امکانپذیراست

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه اولین شرط برای اقدام به فرزند خواندگی استطاعت مالی است

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام با شرایطی فرمودید کمی سخت هست ولی غیر ممکن نیست چون یکی از شرایط تمکن مالی قابل قبول هست