مشاوره حقوقی رایگان - اقدام به طلا در شهر دیگر

سلام خسته نباشید
خانم اهل شهر دیگری هستن و چهارساله که ازدواج و باهم در شهر بنده یعنی ارومیه (شهر بنده) زندگی میکردیم تماما مهریه خود رو ابرا کردن
یک پسر هم داریم که یک سالشه
سوالم اینه خانم میتونن از استان و شهر خودشون(پدریش) تقاضای طلاق بده؟اونوقت من هردفعه دادگاه باید برم اونجا؟حضانت بچه چی میشه اگه تا مدتی دادن به اون خب من هر هفته باید برم استان و شهر اونا ببینمش؟من اصلا اعتمادی ندارم خب بچه رو از مرز قاچاقچی با خودش رد کنه یا هر کار دیگه...
دادگاه و مشاوره طلاق باید کدوم شهر برگزار بشه؟؟
من بخاطر بچه نمیخوام جدا بشم چون خانم نه تحصیلاتی داره نه شخصیت آنچنانی و بچه رو درست بار نمیاره آیا میتونم باتوجه به اینکه مهریه نداره طلاقش ندم؟ایشون خونه هستن و اگر خواست بره پیش پدر مادرش و استان خودشون میتونم جلوی بردن بچه رو بگیرم؟

پاسخ ها :

بهروز مافی

بهروز مافی :

سلام -
بله می تواند از محل اقامت خودش دادخواست طلاق بدعد و شما هم می توانید دفاعیات خود را در قالب لایحه از طریق دفاتر خدمات قضایی له شعبه رسیدگی کننده بفرستید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
زن از محل سکونت خود می تواند دا‌دخواست طلاق بدهد.
دادگاه محل سکونت زوجه صلاحیت رسیدگی به پرونده‌های خانوادگی را دارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
زوجه میتواند در دادگاه ‌محل اقامت خود دادخواست طلاق اقامه نماید
بله

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله زوجه میتواند ازدر محل اقامت خود دادخواست طلاق بدهد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام زوجه می‌تواند در شهر محل سکونت خود برای طلاق اقدام نماید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

زوجه میتواند از محل اقامت خود اقامه دادخواست نماید.
در صورت عدم صلاحیت در حضانت باید دلائل محکمه پسند ارائه و دادگاه برمبنای مصلحت طفل در این خصوص تصمیم گیری مینماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

زوجه از محل سکونت خود می تواند دا‌دخواست طلاق بدهد.

سید رحیم هاشمی

جناب آقای سید رحیم هاشمی :

سلام و درود بر شما کاربر گرامی. با عنایت به سولات و جزئیات مورد شما صرفا در خصوص درخواست طلاق در راستای پاسخ به سوالات شما به شرح ذیل خدمتتون عرض میکنم:
1.زوجه می توانید در محل اقامت خود یعنی همان شهر پدری تقاضا طلاق دهد اما از آنجا که طلاق از حقوق زوج می باشد باید یا ادله محکمه پسند ارائه دهد که مورد تایید حاکم باشد یا وکالت در طلاق داشته باشد.
2.در خصوص فرزند با توجه به سن تا 7 سالگی طبق قانون در نزد مادر باید نگهداری شود اما شما می توانید با اثبات این موضوع که زوجه صلاحیت نگهداری ندارد این حق را از ایشان سلب نمایید.
3.برای جلسات دادگاه شما باید به دادگاهی که در آن پرونده رسیدگی می گردد مراجعه نمایید.
امیدوارم راهنمایی لازم ارائه شده باشد.

فرشته عباس پور

سرکار خانم فرشته عباس پور :

با سلام ، زوجه می‌تواند در محل سکونت خود اقدام به طرح دعوی طلاق نماید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

زوجه در دادگاه محل اقامت خود میتواند دادخواست دهد