مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه دستمزد از مدیر سالن زیبایی

من پرسنل دو ساله یک سالن زیبایی در تهران هستم، مدیریت به شدت زن عصبی پرخاشگر و پول خور هستش، از همه پرسنلی ک از اونجا رفتن پول کلونی خورده و حقوشو نداده، انقد عرصه رو به پرسنل تنگ میکنه که خود پرسنل بزاره بره و بعد به راحتی میگه قبل قراردات رفتی و من میتونم ازت شکایت کنم برو خداروشکر کن فقط پولتو ندادم و شکایت نکردم ازت یا سفته هاتو نزاشتم اجرا... توی این دوسال هرکاری ک گفته کردم از قرض گرفتن و وام گرفتن برای زدن آلبوم تا رفتن کلاس های آپدیت متعدد و خریدن لوازم گرون قیمت، به زبون ساده تر میتونم بگم اون برای پول ما تصمیم میگیره و هر ماه به بهانه های مختلف مجبورمون میکنه پولمونو صرف کارای دیگه کنیم، چون همیشه پول یک ماه قبل دستش هست کسی نمیتونه با تسویه از اونجا بره بیرون و پول همه رو میخوره، توی قرارداد حرفی از پیج نبوده ولی چندوقتی هست ک میبینه من پیجم خوب داره رشد میکنه همش اذیتم میکنه یا نمیزاره فعالیت کنم یا مجبور میکنه لوگو و آیدی پیج سالن رو بزنم توی ویدئوها و استوری ها حتی توی ویدئوهایی ک قراره صداگذاری بشه مجبورم میکنه اسم سالن و بیارم، به شدت بددهن و بداخلاقه چه با مشتری چه با پرسنل هیچ کسی دل خوش نداره ازش فقط بخاطر اون یک ماه پولی ک دستش میمونه، پرسنل میمونن اگرم برن پولی بهشون نمیده، جدیدا مجبورم میکنه از حقوقم صرف ضبط ویدیو کنم با اینکه به تازگی آلبوم و ویدئو زدم، مخالفت کردم و گفتم خیلی بدهکارم و نمیتونم اینکارو بکنم، ایشون به شدت عصبی شد و گفت من مدیرتم من تصمیم میگیرم پولتو چجوری خرج کنی ، و سر یه بحث و دهن به دهن گفت اصلا پولتو نمیدم و هیچ غلطی نمیتونی بکنی. حدودا 40 میلیون شایدم بیشتر پول دستش دارم که میگه نمیدم و الان چندروزه خونم. 200 میلیونم سفته دستش دارم.. من با مترو و بی‌آرتی میرم سرکار تا بتونم پول بیشتری جمع کنم و قسط وام و بدهی هامو بدم ک این خانوم کلا در جریان همه چی هست ولی به راحتی میخاد پولمو بخوره، من باید چیکار کنم؟؟ متاسفانه فیش هم نمیده توی سالن و هر ماه اختلاف حساب داریم ولی چون فیش نمیده نمیتونیم ثابت کنیم،
چندماهه برای فرار از مالیات از ما شماره حساب گرفته و مشتری هارو مجبور میکنه به جای کارت کشیدن پول با گوشی یا عابر کارت ب کارت کنن به کارت پرسنل، و ما باید روزهای طولانی همش منتظر باشیم تا واریزی به حسابمون بیاد، همه از این روند پرداخت پول اعتراض دارن ولی نمیتونن کاری کنن و اینکه خودش از مالیات فرار میکنه ولی از ما 6 درصد مالیات کم میکنه، طبقه دوم هم بدون مجوز سالن ناخون کرده و کار میکنه، از اداره مالیات هم میان یا از بیمه میان، پرسنلی ک بیمه نیست رو به جای مشتری جا میزنه... با چند نفر از کسایی که قبل از قرارداد از اونجا رفتن تماس گرفتم و گفتن ما شکایت کردیم دادگاهم کشوندیمش ولی نتونستیم چیزی و ثابت کنیم و پولی نگرفتیم چون چندتا وکیل کار بلد داره که نمیزارن به جلسه دوم برسه و تازه اون از ما شکایت میکنه ک قبل قرارداد رفتید... وقتی به هر دلیلی از کسی دیکه خوشش نیاد یا نخاد پیشش باشه، از چندماه قبل شروع میکنه به اذیت های وحشتناک و طاقت فرسا که پرسنل خودشون بزارن برن و پولشونو نده و زبونش دراز باشه ک خودتون رفتید قبل از قرارداد... واقعا نمیدونم باید چیکار کنم من واسه پولم زحمت کشیدم آیا راهی هست بتونم پولمو بگیرم یا نه؟؟

پاسخ ها :

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

عرض سلام
می توانید از اداره کار برای حق و حقوقات قانونی خود اقدام کنید و نتیجه می گیرید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. امکان طرح دعوی در اداره کار، تامین اجتماعی فراهم است و به راحتی ایشان محکوم میگردد.
همچنین جهت فرارمالیاتی،موضوع از طریق اعلام گزارش به اداره دارایی قابل پیگیری است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به هر صورت اقدام به شکایت از ایشان نمایید تا موضوع پیگیری شود

فرشته عباس پور

سرکار خانم فرشته عباس پور :

با سلام ،از طریق اداره کار پیگیری نماید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سوالات خود را مختصر و مفید مطرح کنید