مشاوره حقوقی رایگان - معنی این رای چیست و به نفع کی هست

در خصوص دعوی خواهان به طرفیت خوانده به خواسته استرداد مال و ابزاآلات و شامل اره فارسی بر و اره میزی و میخ کوب و دریل شارژی و اره چکشی و پمپ باد و منگنه کوب و جعبه ابزار که خواهان بیان داشته برای اجرای کار به محل خوانده مراجعه نموده و وسایل بنده انجا مانده و از تحویل ان خودداری کردی شهود خود را نیز تعرفه داشته است خوانده نیز ایرادی ننموده و در جلسه حاضر ننموده است لذا دادگاه ضمن وارد دانستن دعوی خواهان مستند به مواد 198 و 515 و 519 قانون اآیین دادرسی مدنی و مواد 265 و 301 قانون مدنی حکم به محکومیت خوانده به استرداد یک دستگاه اره میزی و دریل شارژی پمپ باد و منگنه کوب در حق خواهان به انضمام خسارت دادرسی می نماید در خصوص سایر خواسته های بالا مبنی بر استرداد ان دادگاه مستندا به ماده 197 قانون آیین دادرسی مدنی حکم به رد دعوی صادر و اعلام می نماید رای صادره حضوری

پاسخ ها :

اسماعيل  عليپور

جناب آقای اسماعيل عليپور :

خوب مسلما در مواردی که [در قسمت پایانی حکم ذکر شده ( سه قلم از اقلام اعلامی شما )] چون اثبات گردیده حکم صادر و به نفع شماست اما راجع به ابزارآلاتی چون ( اره فارسی بر ،اره چکشی ، میخ کوب ، جعبه ابزار و..) چون وجود آن را در دادگاه نتوانستی ثابت نمایید حکم به رد دعوی صادر شده که اگر واقعا وجود داشته و مدارک اثباتی چنین مواردی موجود باشد خوب مسلما در این قسم به ضرر شماست و میتوانید در این شرایط اعتراض و تجدیدنظر خواهی کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
قسمتی از رای به نفع خواهان صادر شده و قیمتی نیز رد شده است.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

در مورد وسایلی که نام برده شده در گرگ به نفع خواهان رای صادر شده و موارد دیگر نیز به نفع خواهان رای صادر نشده است