مشاوره حقوقی رایگان - دریافت پول نزول

سلام وقت بخیر
من به یک بنده خدا 190 میلیون بدهکارم وبابت این190 میلیون چون طرف نزول خوره ازم 680 میلیون چک گرفته با 700 میلیون سفته
من به خاطر بیکاری و بی پولی نتونستم جای چک 190 تومنی رو پر کنم وایشون کل چک و سفته رو بعد از سه روز از تاریخ چک اقدام کرده البته در پیامکهای من به ایشان چندین بار گفته شده که 190 تومن بهش بدهکارم آیا میتوانم با این پیامکها و شاهدهایی که دارم ثابت کنم که بدهی من به ایشان 190 میلیون میباشد
ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

باشهادت شهود ودیگر مدارک ادعا خودرو اثبات کنید