مشاوره حقوقی رایگان - محرومیت از حقوق اجتماعی

با سلام و احترام
اگر شخصی که عضو شورای روستا می‌باشد به جزای نقدی تعزیر 6 محکوم شود، از حقوق اجتماعی محروم و از شورا منفصل می‌شود یا خیر و در چه صورتی مجازات تکمیلی اش انفصال از شورا می‌باشد؟
با تشکر

پاسخ ها :

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با درود:
محکومیت به جزای نقدی ارتباط مستقیمی به صلاحیت قانونی فرد برای تصدی عضویت در شورا ندارد . مگر اینکه از طریق بالا دست ، مانند استانداری و یا مسئولینی که اختیارات عزل اعضا را دارند وفق مقررات قانونی به عنوان عدم صلاحیت یا دلایل دیگری از سمت خود برکنار گردد