مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما

بنده با سن بالای 60 از سال 95 تا 98 در یک مجتمع مسکونی مسکن مهر در حال ساخت متعلق به یک شرکت تعاونی در روزهای عادی از 17 تا 8 ( 15 ساعت) و در تعطیلات و جمعه ها به صورت 24 ساعته مشغول نگهبانی بوده ام و از 95 تا 97 ،1000000 تومان و سال 98، 1200000 تومان حقوق دریافت نموده ام. جمعه ها را رایگان نگهبانی داده ام و تعطیلات را با 40000 تومان. با شکایت به اداره کار، رای هیئت تشخیص اینگونه بوده است که فقط سال 98 را محاسبه کرده است و سالهای قبل را لحاظ نکرده است.همچنین برای سال 98 فقط 8 ساعت شبکاری را محاسبه نموده و 7 ساعت اضافه کاری و تعطیلات و جمعه ها را محاسبه نکرده است. راهکار قانونی چیست؟
در اعتراض به هیئت حل اختلاف چه بگویم؟

پاسخ ها :

الهيه  خالديان

الهيه خالديان :

با اعتراض به رای هیئت تشخیص مستنداً به ماده 159 قانون کار و ارجاع پرونده به هیئت حل اختلاف در صورتی که خواسته ابتداً صحیح طرح شده باشد دلایل مجددا بررسی می گردد و در صورت عدم نتیجه در این مرحله می توانید با فرجامخواهی مطابق تبصره 2 ماده 16 قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان ظرف مهلت قانونی که برای افراد داخل کشور 3 ماه از تاریخ ابلاغ است به دیوان عدالت اداری رجوع نماید در ادامه سوال شما لازم به توضیح است رسیدگی در اداره کار که مرجع شبهه قضایی ادله اثبات دعوی مطابق مراجع قضایی حاکم نیست و بار اثباتی ادعای بر عهده شما می باشد .