مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تعویض اتاق خودرو در تصادف

با تامین دلیل در تصادفی که مقصر فرار کرده..اتاق خودرو مدل 88 تعویض شده .ایا تمام هزینه اتاق ک حدود 100 تومن میشه با مقصر هست
ایا امکان اعتراض به رای کارشناس وجود داره
اگر بله کی.. آیا بعد از قرار نهایی هم این امکان هست؟
ممنون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
بله مقصر میتواند در جلسه دادرسی به نظریه کارشناسی اعتراض نماید و درخواست هیات کارشناسی را نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شخصی که خودروی او آسیب دیده است می‌تواند تمام خسارات و افت قیمت خود را مطالبه کند
بله

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
میزان خسارت را کارشناس تعیین خواهد کرد و باید توسط مقصر کاملا تأدیه گردد.