مشاوره حقوقی رایگان - تحریر ترکه

سلام بنده پدرم فوت کردند و برای انحصار ورثه ابلاغیه ای برای ما آمده بدین شرح:در خصوص درخواست خانم فلانی مبني برتحریر تركه متوفي مرحوم
فلانی اعضاء شورا و پس از بررسي موضوع درخواست متقاضي مستنداً به ماده قانون شوراهاي حل اختلاف مصوبه 1394/8/10 و به استناد مواد 210 و 207 قانون امور حسبي قرار تحریر تركه صادر و اعلام مي دارد مقرراست دفتر نوبتي براي اجراي قرار تحریر تركه تعیین و نسبت به نشر آگهي در یكي از روزنامه هاي كثیرالنتشاراقدام و ازكلیه ورثه یا نمایندگان قانوني آنها ، بستنكاران و مدیونین به متوفي و
هر كس حقي به تركه دارد خواسته شود تا در روز و ساعت معینی درشورا براي تحریر تركه حاضر شوند در تعیین نوبت دقت شود بین نشر
آگهي و روز اجراي قرار نباید كمتر از یك ماه و بیشتر ازماه فاصله باشد ضمناً به كلیه ورثه و اشخاص ذینفع كه در حوزه این شورا اقامت دارند و نشاني آنها در پرونده منعكس مي باشد براي حضور در شورا اخطاریه ارسال شود دفتر مقرر است فعل وقت احتیاطي داده شود و به
خواهان ابلاغ شود ظرف یک هفته نسبت به هزینه آگهی موضوع ماده 210 قانون امور حسبی و هزینه کارشناس فوق الذکر را تودیع نمایند." منظورشون چیه؟من متوجه نشدم .الان باید چیکار کنم؟؟ما قبلا آگهی دادیم تو روزنامه جوابشم اومد که ورثه ای دیگه ای نیست...

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام انحصار وراثت با تحریر ترکه متفاوت است ، پرونده فعلی تحریر ترکه است بدین معنی که اموال به جا مانده از متوفی لیست برداری گردد