مشاوره حقوقی رایگان - خیانت

سلام همسر بنده خیانت پیامکی کرده بنده متوجه خیانتش شدم و بهش گفتم و ان منزل را ترک کرد و رفت به خانه پدرش در همان روز یک متوری سارق گوشی بنده را سرقت کرد که بعد متوجه شدم سارقین از طرف پدر خانم اینجاب بودن تا دخترش مجازات نشود
خلاصه بعد از تحقیقات پلیسی و استعلام از سامانه همیاب 24 متوجه این شدم که زنه بنده با خیلیی ها در ارتباط بوده و کارت عابر بانکم که در دست همسرم بود مبالغی پول که نمیدانم به چه علت والریز شده بود را پرینت از بانک گرفتم
پدر خانم بنده میخواست با ورود به منزل کامپیوتر بنده را مورد سرقت قرار دهد تا مدارک خیانت دخترش را از بین ببرد ولی کامپیوتر بنده در منزل پدرم بود و پدر خانوم یک عدد فشنگ .وینچستر جاسازی نمود برای تهدید بنده که پیامک تهدیدش را به دادسرا ارایه دادم اما پرونده به علت نداشتن مدارک دال بر این که در منزل بنده ورود کرده نداشتم و پررونده مختومه شد و بنده اعتراض زدم که اقا این هم پیامکی تهدید کرده هم فشنگ جاسازی کرده پرونده بعد از اعتراض در ردیف 2 دادگاه انقلاب درحال بررسی میباشد
بنظر شما وکلایه محترم با این همه خیانت و اذیت این جانب این پرونده ها به کجا میرسد ایا این ها محکوم میشوند پدر خانم بنده جز سارقین حرفه ای شهرستان شهریار میباشد

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بستگی به اسناد و مدارک پرونده دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در هر صورت اگر شما برای این ادعاها دلیل محکمه پسند ارائه دهید هر یک عنوان مجرمانه پیدا می‌کند و قابل رسیدگیست