مشاوره حقوقی رایگان - در مورد ملک

سلام و عرض ادب
ما یه ملک 6 دانگ خریداری کردیم که از یه قسمتی از زیر ملک ما دالان هست که به همسایه بغلی راه داشت.قدیم الان راه جدا داره. حدوداً به متراژ 26 متر.که همسایه رفته واسه خودش یک سند 6 دانگ گرفته و اونو به یک شریک دیگه که داشت بصورت نیم دانگ واگذار کرده و ما می خواهیم این نیم دانگ بخریم چطور میشه این به متراژ خودمون تو ثبت اسناد اضافه کنیم و تک برگ بگیریم. شایان ذکر هست ملک فوق در تبریز می باشد.

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اسناد و مدارک این پرونده را باید مشاهده کنیم

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید خریداری نمایید سند به نام شما صادر می‌شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
راه حل وجود دارد
بدوا به اداره ثبت محل وقوع ملک مراجعه کنید.