مشاوره حقوقی رایگان - تعلق سختی کار

سلام ضمن عرض سلام و خسته نباشید میخواستم سوال کنم من حدود10سال در کارخانه شیشه مشغول به کار بودم سختی کار به من تعلق میگیرد یاخیر؟؟؟اگر میگیرد چه کار باید انجام بدهم ممنون و متشکر

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام بسته به نوع فعالیت بله ؛ کارفرما مکلف بیمه پردازی بر اساس نوع فعالیت کارگر خواهد بود. در صورت عدم انجام تکلیف قانونی میتوانید از طریق اداره کار شکایت خود را پیگیری بفرمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بستگی به نوع شغل که در لیست بیمه رد شده است خواهد داشت
و باید در کمیته تعیین مشاغل سخت مورد بررسی قرار بگیرد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از طریق اداره کار موضوع را پیگیری کنید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
بستگی به نوع شغل شما دارد.
باید در کمیته تشخیص مشاغل سخت و زیان آور مورد بررسی قرار بگیرد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره کار موضوع را پیگیری کنید